Med det store internationale stævne kommer Kronjyllands Speedway Club og Randers igen på europakortet.

Kronjyllands Speedway Club er første weekend i august vært for EM i speedway. Danmark har kørere, der har kvalificeret sig til finalerne, der køres på Fladbro Banen. Kørere fra flere nationer deltager også i finalen om europamesterskabet.

Kronjyllands Speedway Club og Randers kommer igen på europakortet, når klubben fortsætter med events på internationalt niveau på den, i speedway-kredse, kendte Fladbro Bane.

Fakta: EM i speedway

Banes adresse: Randersvej 94, Fladbro, 8870 Langå (Randers)
Lørdag 6. august:
Klokken 10: Træning
Klokken 13: Præsentation af kørerne og finaler
Søndag 7. august:
Klokken 10: Træning
Klokken 13: Præsentation af kørerne og finaler

Formand Keld Hagen udtaler følgende i en pressemeddelelse:

»FIME-løbet er ikke klubbens første med international titel. Det ses som en positiv udvikling for dansk motorsport – men især for os i Kronjyllands Speedway Club og Randers. Sådanne arrangementer kræver mange ressourcer, og vi er stolte af at være værter og dermed give alle den bedste, sportslige oplevelse. Et af målene er herigennem at sikre den fortsatte udvikling og interesse for sporten lokalt,« siger han og fortsætter:

»Randers Kommune kommer i fokus, og sammen med sponsorer og samarbejdspartnere er de en stor støtte og opbakning. Uden denne hjælp og støtte ville vi ikke kunne gennemføre et sådant EM-publikumsløb, som vi skal opleve i denne weekend,« pointerer Keld Hagen.

gs