Oust Mølleskolen nu også en del af Fodboldlinjen Randers. Hver mandag formiddag har Oust Mølleskolen fodboldtræning for de børn på skolen, som elsker at sparke til verdens bedste legetøj. Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Børnene lærer både snævre driblinger, hårde spark på mål og præcise indersideafleveringer. Men udover, at børnene selvfølgelig skal dygtiggøres på banen, er det også vigtigt at introducere dem for foreningslivet og de rammer og forventninger, man møder der,« siger skoleleder Charlotte Rosenberg Simonsen i pressemeddelelsen.

Hun fortæller, at skolen er så heldig at have signet med et par dygtige årsvikarer, som også er fodboldspillere. De to fodboldkyndige, Victor Sejer Lindstrøm og Sebastian Friis Jespersen, varetager træningen for de 16 drenge og piger, som hver mandag formiddag deltager i halvanden times træning på Helsted Fremads baner.

Fodboldlinjen Randers er en breddelinje på folkeskolerne i Randers Kommune, hvor alle spillere er velkomne uanset fodboldmæssige kvaliteter. I dette skoleår deltager cirka 2.000 elever fra Randers Kommune i en af fodboldlinjens aktiviteter.