Man kan opleve Team Esbjerg mod Odense Håndbold og GOG mod Aalborg Håndbold, når der spilles Super Cup i Randers.

Der er tophåndbold på menuen i Randers, når sæsonen 2023/24 åbner med Sparekassen Danmark Super Cup. Randers er nemlig udvalgt som værtsby til det dobbelte opgør, skriver Arena Randers i en pressemeddelelse.

Kampene inkluderer topholdene Team Esbjerg (danske mestre i kvindeligaen) mod Odense Håndbold (sølvvindere) samt GOG (danske mestre i herreligaen) mod Aalborg Håndbold (sølvvindere).

Tophåndbold står – i samarbejde med Arena Randers, Randers Kommune og Sparekassen Danmark – bag arrangementet, der finder sted onsdag 30. august i Arena Randers. Kampene spilles i Arena 2 (den gamle Hal 1).

»Det bliver en fantastisk håndboldoplevelse, som vi alle kan glæde os til. Randers kan i den grad stille med en flot ramme i Arenaen,« siger Torben Hansen (S), der er borgmester i Randers Kommune.

»Sparekassen Danmark Super Cup er den perfekte måde at markere afslutningen på sommerpausen og vise, at der igen er tophåndbold på programmet. Det er første gang, at Randers er værtsby, men med byens stolte håndboldtraditioner er vi ikke i tvivl om, at valget er det rigtige. Vi er sikre på, at vi får fantastiske rammer at arbejde i med stor opbakning fra lokalbefolkningen, selvom det er en neutral spilleplads for de fire deltagende hold,« siger direktør for Divisionsforeningen, Thomas Christensen og fortsætter:

»Vi ser derfor meget frem til at afvikle de to kampe i samarbejde med Arena Randers, Randers Kommune, vores partner Sparekassen Danmark og selvfølgelig de fire deltagende klubber, som forventes at tiltrække mange tilskuere.«

Også Arena Randers ser frem til at ligge halgulv til de spændende opgør.

»Vi glæder os til at huse dobbeltbraget i vores Arena 2, som er en unik kulisse, når der skal afvikles håndbold fra øverste hylde i Danmark. Vi ser frem til topklasse-håndbold og glæder os til at give både spillere og tilskuere en uforglemmelig oplevelse,« fortæller direktør for Arena Randers, Morten Arnesen.

Billetter til kampene kan købes via Ticketmaster.

sra