Under patruljering på Tørvebryggen i Randers omkring kl. 00.30 opdagede et par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje en bil med et par mænd, som de fik mistanke til.

De fik standset bilen på en p-plads og tog kontakt til de to mænd på 22 og 23 år, som begge virkede noget nervøse ved politiets tilstedeværelse. I en rygsæk i bunden af bilen lå der en del salgsposer med skunk, og den 23-årige havde nogle tusinde kroner i kontanter på sig.

På den baggrund blev mændene anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og skunk og kontanter blev beslaglagt.

Mens patruljen var på stedet, så de pludseligt en 28-årig mand komme kørende ind på p-pladsen i en bil, og da betjenten vidste, at den 28-årige er frakendt kørekortet, blev han standset og sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Synligt fremme i bilen lå en kniv, og da betjentene ransagede køretøjet, fandt de også en halskniv og nogle dopingpiller. Han blev derfor også sigtet for besiddelse af doping og for overtrædelse af knivloven.