En 39-årig mand blev natten til mandag anholdt i Randers, efter han forgæves havde forsøgt at gemme sig for politiet.

Kl. 00.01 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var ved at bryde ind i et kælderrum på Sjællandsgade, og kort efter var en patrulje på stedet. De kunne konstatere, at en dør i kælderrummet var brudt op, og at den manglede et håndtag. Der var dog umiddelbart ikke stjålet noget.

Mens betjentene var på stedet, kunne de pludseligt høre nogle lyde fra baggården, og da de gik derud, opdagede de en mand, der løb hen og gemte sig bag nogle skraldespande. Gemmelegen var dog hurtigt overstået, da patruljen havde set ham skjule sig, og de kunne derfor få sekunder efter anholde den 39-årige mand.

Han nægtede at have noget med indbruddet at gøre, men da han sad med det manglende dørhåndtag fra kælderen i hånden, blev han anholdt og sigtet for forholdet.