Østjyllands Politi anholder jævnligt borger, der er udeblevet fra fogedretten og ikke har reageret på indkaldelser og rykkere – og onsdag morgen blev flere borgere vækket i de tidlige, mørke timer af politiet.

10 forskellige borgere i Randers-området fik forleden morgen – meget tidligt- aflagt et besøg af betjente fra Østjyllands Politis hundesektion og venligt informeret om, at de var anholdt til fogedretten.

Du kan blive indkaldt til fogedretten, hvis du eksempelvis skylder penge, og den der har penge til gode, beder om fogedrettens hjælp til at få inddrevet gælden fra dig. Du har pligt til at møde, og hvis du ikke gør, så risikerer du altså at blive afhentet af politiet.

“Vi opfordrer til, at du selv sørger for at møde op i retten som aftalt eller får lavet en aftale om, hvornår du kan møde op – så slipper vi også for at skulle ud at hente dig,” lyder det fra Østjyllands Politi.