Det blev til to nej’er i delkonkurrencen i Randers Dysten. Der kom ingen Michelin-stjerner til Randers, og voldgiftssagen omkring Arena Randers er ikke overstået endnu.

Der er desværre ikke nogen stjerner til Randers i Michelin-guiden i år.

Og uenighederne mellem halbyggeren, entreprenørfirmaet Max Bögel, og Arena Randers er ikke overstået endnu. Som du måske husker, så har der i årevis været en tvist om kvaliteten af byggeriet.

»Voldgiften er ikke afsluttet. Vi får leveret og monteret nye tribuner i november. Så jeg forventer, at vi er i mål midt december 2023,« fortæller Morten Arnesen, direktør for Arena Randers.

Dermed blev det til to gange nej som svar på femte og sjette spørgsmål i årets Randers Dysten.

Sådan ser svarene ud ind til videre på kuponen i Randers Dysten. Vi finder næste kvartals vinder efter 1. december. Spændende, om der ligger sne i Randers 1. december. Illustration: Kian Johansen

Vinderen blev…

Vi trak lod blandt de 56 procent af de indsendte kuponer, der havde gættet rigtigt på spørgsmål 5 og 6 ud af de i alt 14 spørgsmål.

Det blev Peter Andersen, der bor på Trapsgade, der har vundet fire billetter til ’Gnisten og Pakkefabrikken’. Billetterne er til en fastlagt teaterdag til Randers Teaters juleforestilling for hele familien.

Randers Dysten er så snedig indrettet, at du kan vinde ved at gætte to rigtige spørgsmål i hvert kvartal og stadig løbe med hovedpræmien på et 1.000 kroners gavekort fra Randers City, hvis du altså er den, der har gættet flest rigtige, nåpr det kommer til udfaldet af årets begivenheder.

Næste gang, vi finder en vinder, er i starten af december.