Tove Frederiksen er ansat pr. 1. oktober.

Randers Friplejehjem har ansat Tove Frederiksen som ny leder pr. 1. oktober. Det oplyser formanden for Randers Friplejehjem, Flemming Østergaard, i en pressemeddelelse.

Tove Frederiksen er bosiddende i Romalt, og det er en enig bestyrelse, som har peget på hende. Der har været 13 ansøgere, oplyser formanden.

»Det vi i bestyrelsen er gået efter i udvælgelsen af vores nye leder for Randers Friplejehjem er, at ansøgeren havde gode og solide kvalifikationer, kompetencer, dokumenteret mangeårig ledererfaring indenfor plejeområdet, og at ansøgeren ville kunne bære vores værdier videre om det kristne livs- og menneskesyn,« siger han.

Tove Frederiksen har senest fra 2012 til 2022 været gruppeleder ved hjemmeplejen i Favrskov og har haft personaleansvar for 44 ansatte. Før det har hun været afdelingsleder hos Solbakken i Randers fra 2010 til 2012.

Desuden har hun arbejdet på specialplejehjemmet for demens og psykiatri Caritas i Aarhus. Tove Frederiksen er oprindelig uddannet diakon-plejehjemsassistent. Hun er gift med Alfred, og de har fire voksne børn.

Den nye leder vil få ansvaret for 42 ansatte og for plejehjemmets 29 beboere.