Det blev en anderleder sankthansaften i området omkring Randers Havn og Tronholmparken i 2023.

Årets båltale – eller skal vi kalde den for den slukkede båltale – blev holdt af en indfødt randrusianer. Nemlig Morten Hausborg.

Han født på Mariagervej, opvokset i nordbyen og bor i dag blot 600 meter fra sit barndomshjem. Den kendte sportskommentator og radiovært fra DR er tidligere blevet kåret som både Årets Fortæller af Danske Sportsjournalister og Årets Reporter ved Prix Radio.

Stationspumaerne

Musikken blev leveret af Langås festorkester – Stationspumaerne. Det er et band bestående af professionelle musikere med en svaghed for den danske populærmusiks guldalder fra efterkrigstiden til midten af 70’erne.

Borgmester Torben Hansen bød velkommen på sankthansaften – uden et bål.

Fotos af Jan Szwed