Din Avis og Zirkus Nemo udlodder 3×2 billetter til årets forestilling ved Memphis Mansion i Randers.

Klik på linket for at deltage i konkurrencen (nyt link åbnes)

Skulle du have lyst til at se Målermanden, Marianne, Baglænsmanden, Bager Jørgen, Manden der ikke kan fløjte, Kim Tim, Smadremanden og mange flere som Zirkusdirektør Søren Østergaard lægger stemme og krop til, så læs endelig videre, inden du klikker på konkurrencelinket, som vi har sat ind både øverst og nederst i denne artikel.

I år er Zirkus Nemo Classic 2023 – et overflødighedshorn af morskab og vanvid. Det lover zirkusdirektør Søren Østergaard der er godt på vej til Randers.

Her stiller han teltet op bag Memphis Mansion i Paderup fra 7. til 10. juni.

Hvis du deltager i konkurrencen skal du svare på et spørgsmål og angive din e-mail adresse. Du accepterer samtidig at modtage nyhedsbrevet fra Din Avis hver dag. Vinderne får direkte besked inden 7. juni. Vi trækker lod blandt de korrekte svar.

(Personer der allerede er tilmeldt nyhedsbrevet må også gerne deltage).

Læs mere under billedet

Artisten Zore optræder med sit hjul i Zirkus Nemo. Pressefoto

Udover de kendte figurer fra Søren Østergaards univers så kan du opleve halsbrækkende akrobatik fra Duo Stauberti, tempojongløren Claudius Specht og akrobaterne Duo Flash. Zoré España er klar til at fortrylle publikum i sit hjul.

Også akrobaten Hector, kendt af inkarnerede Nemo fans som den stærke mand fra Duo Solys optræder i år.

Deltag i konkurrencen (nyt link åbnes)