Lørdag 7. oktober holder Designa i Randers Design(a)dag. Her er der blandt andet mulighed for at smage kokkerier fra MasterChef-deltageren Nikolai Metner.

Designa gentager succesen og inviterer randrusianerne til Design(a)dag i butikken på Nikkelvej lørdag 7. oktober.

Til åbent hus-arrangementet lægger Nikolai Metner fra MasterChef vejen forbi, hvor han gennem dagen kokkererer retter og står klar til en sludder om sin madrejse og deltagelsen i det populære tv-program.

Butiksindehaverne Michael og Karina Østergård ser frem til igen at slå dørene op til et brag af et arrangement med årets køkkennyheder, inspiration til hele huset rundt, konkurrencer og gode tilbud, fortæller de i en pressemeddelelse.

»Jeg glæder mig helt ustyrligt til at byde randrusianerne indenfor til et virkelig spændende program. Særligt Nikolai Metners madlavning bliver en enestående oplevelse. Han har jo et helt specielt talent, som virkelig får lov til at folde sig ud i køkkenet til Design(a)dag,« siger Karina Østergård.

Præmier på højkant

Udover madinspiration og gode tilbud har alle besøgende mulighed for at vinde billetter til ’MasterChef behind the scene’, som Designa igen i år og næste år er hovedsponsor på. Der vil også være professionelle køkkenmaskiner samt knivsæt fra Endavour på højkant.

Hvis ikke man føler sig heldig, handler det om i stedet at være hurtig, når dørene åbnes. De første 30 besøgende i butikken får hver en voucher på 30.000 kroner, der gælder ved køb af køkkenelementer og bordplader til 100.000 kroner.