Asger Pring, der er manden bag Galleri Pring i Houmeden er bekymret for, hvad der i disse dage sker ved Ølst.

Derfor har han slået sig sammen med den anerkendte kunstner, maler og skulptør Henrik Busk Andersen, der selv er vokset op i Ølst-området. Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Han har reageret stærkt på hele denne negative udvikling, som vi dagligt kan læse om i pressen og se på tv.  Derfor har han, helt på eget initiativ, skabt en dynamisk skulptur som på tydelig vis anskueliggør hvilken risiko der i værste fald er til stede i denne situation. Han kalder den ‘Det giftige Bjerg’,« fortæller Asger Pring i pressemeddelelsen.

På lørdag 20. januar vil den skulptur blive afsløret i galleriet, og alle Randers-borgere er inviterede.

Asger Pring fortæller, at mindst et byrådsmedlem har givet tilsagn om at komme, og så håber han, at både borgmester Torben Hansen (S) og kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt også vil komme til happeningen.

ceb