Natur og Ungdom Randers præsenterer et nyt event for børnefamilier på Nordre Fælled med forfatteren Mads Mygind, som tager nysgerrige og historieglade børn med ind i sit digterværksted. Ord sættes sammen og pludselig er der en fortælling. Det sker søndag 4. februar.

Eske Thøgersen fra Natur og Ungdom Randers oplyser, at man gennem leg og små skrivefif får en uundgåelig skrivekløe. Han understreger samtidig, at alle former for stavning er tilladt. Der er voksne, der kan hjælpe børn, som behøver lidt ekstra skrivestøtte.

Arrangementet afsluttes med hyggelig hjemmelavet mad over bål. Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig. Du skal bare ved naturbygningen Myretuen for enden af Gl. Jennumvej, som er der, hvor naturområdet Nordre Fælled begynder.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.