Eventyrer Rasmus Krath har rejst tre måneder i Colombia med en splinterny lille drone, som blev sendt i luften utallige gange undervejs på rejsen og har hjembragt film og fotos, der giver et helt nyt perspektiv på det at rejse.

Rejsen er også udmundet i et rejseforedrag, og det kan høres torsdag 2. november på VIA University College i Randers.

Sammen med solide stillfotos fra Rasmus Kraths almindelige spejlreflekskamera præsenteres publikum for et nutidigt og ekstremt alsidigt Colombia – lige fra Stillehavskysten over bjergene i midten af landet, ind i regnskoven og op til Det Caribiske Hav og storbyen Cartagena, der er en af verdens flotteste byer.

Rasmus Krath fortæller Colombias historie fra den spanske kolonisation op til nyere tid, hvor den berygtede narkobaron Pablo Escobar terroriserede landet i 1980’erne indtil hans død i 1993.

Publikum møder også Colombias folk og kultur og får eventyrerens tanker om, hvor det smukke, men stadig til dels borgerkrigsplagede, land er på vej hen.

Alt sammen krydret med en masse god musik og tilsat en lang række visuelle effekter på lærredet, så det er bare at læne sig tilbage og høre om et af klodens mest både betagende og komplekse lande.