Første februar 2025 kommer der igen Øl i Arenaen. Lidt under 1.000 dukkede op til Randers’ første indendørs ølfestival i lange tider.

Ingen tvivl om, at der er en ny tradition på vej til Randers.

Forrige lørdag dukkede der lidt under 1.000 op til Øl i Arenaen i Arena Randers, hvor 33 bryggerier havde langt over 300 forskellige slags øl med.

Og det tager tid at bygge noget nyt op. Det erkender direktør Morten Arnesen fra Arena Randers.

»Vi havde knap 1.000 til Øl i Arenaen, hvilket er fantastisk til første gang. Forventningerne til næste år er, at vi konstant forbedrer og udvikler på Øl i Arenaen. Næste år bliver det lørdag 1. februar. Vi havde sat en anden dato, men da Esbjerg Strong Beer Festival, har valgt at flytte deres festival til 8. marts 2025, så var vi nødt til at rykke datoen. Ellers kan vi ikke tiltrække bryggerierne,« forklarer Morten Arnesen.

Sammen med Morten Fogdahl-Wiese fra det randrusianske ølmærke Beard Brew og Anita Støvring Ross, der gennem firmaet Enovent yder konsulentbistand til kulturbegivenheder, festivaler og events, har de stået for eventet, som efter planen skal have mindst tre år, før det er fuldt levedygtigt.

»Vi vil løbende afsøge og prøve forskellige synergier mellem forskellige begivenheder i arenaerne og næste år bliver der ski-outlet i Arena 3,« forklarer Morten Arnesen, der er meget tilfreds med opstarten og afviklingen.

»En kæmpe tak til Anita Støvring, huset og samarbejdspartnerne for en kæmpe indsats,« smiler han.

Samtidig med ølfestivalen lørdag blev der holdt Erotic World i Arena Randers fra torsdag til lørdag. Her forlyder det, at man også var tilfredse med tilskueropbakningen.

Caféen Operaen har planlagt en udendørs ølfestival 31. august 2024 omkring Kirketovet, der netop nu er ved at blive renoveret, så lige nu har Randers to større ølevents at se frem til det kommende års tid.

FOTOS. Se billeder fra Øl i Arensen her. Fotos: Thorfoto