Hele påsken er der rundvisninger og mulighed for at sejle med det nordatlantiske missionsskib Juvel II, der lægger til kaj i Randers.

Allerede på mandag kan du se et lidt anderledes syn, når det kristne missionsskib Juvel II lægger til kaj ved Kulholmsvej 3.

Ombord er godt 20 frivillige kristne, primært færinger fra et kristent fællesskab, kaldet Atlantic Mission. De har valgt at lægge til ved Randers hele påsken og frem til 7. april.

Normalt sejler skibet i nordatlanten og har i en årrække fungeret som et sejlende missionshus på Grønland. I 2008 blev inspektionskutteren Agdlek omdøbt til Juvel II og opkøbt af menigheden, der har brugt det flittigt lige siden.

Atlantic Mission byder på et varieret program i Randers helt indtil 7. april.

Juvel II sejler primært i nordatlanten. Men omkring påske gæster skibet Randers. Foto fra Juvel II’s facebook-side.

Menigheden kommer til at holde til på Dytmærsken 9, 1 sal, hvor de opretter en café. Her afholdes blandt andet et børneprogram, sangaftener, evangelisk møde, seniorcafe, møde for kvinder og mange andre aktiviteter.

Flere dage er der åbent skib eller mulighed for en sejltur ombord på Juvel II, ved Kulholmsvej 3, mens der også kan opleves sang, musik og drama på Rådhustorvet flere dage før og efter påske. På skibet er der også inviteret til færøsk dag og grønlandsk dag.

Søndag 7. april klokken 15 sejler Juvel II så hjem igen.

Du kan læse mere på www.atlanticmission.fo