Danmarks nye elektronikgigant, POWER, indtager senere på året det tidligere Harald Nyborg på Marsvej i Paderup. Kædens indtog i Kronjylland betyder mere end 60 nye lokale arbejdspladser, hvorfor POWER nu går på medarbejderjagt og inviterer alle interesserede til informationsmøde 20. juni kl. 19.00 i Arena Randers
 
Den hastig voksende elektronikkæde, POWER, slår senere på året dørene op til et 2.000 kvadratmeter varehus i Paderup. Det nydesignede varehus vil være klar til julehandlen, men allerede nu er POWERs rekruttering i fuld gang, og den 20. juni inviterer elektronikkæden til informationsmøde om de mange jobmuligheder i Randers-bydelen.
”Vi er allerede i fuld gang med vores rekruttering i Randers, men når 60 nye stillinger skal besættes til et helt nyt varehus, så kræver det selvsagt en ekstra indsats. Derfor har vi taget initiativ til et informationsmøde om POWER og de mange jobtyper, vores varehus i Paderup kommer til at tilbyde. Det bliver alt fra stillinger som salgsleder, sælger, lagermedarbejdere, supportere og kassemedarbejdere. Mange af stillingerne kan søges både som fuldtid og deltid,” siger Jesper Lykke, HR-chef hos POWER, som fortsætter:
”Fælles for alle stillingerne er, at vi søger engagerede mennesker med ekstraordinær energi, som har lyst til at være en del af noget helt nyt her i byen. Vi starter op fra bunden, så der er masser af muligheder for at kunne præge og udforme jobbets rammer og daglige rutiner,” siger Jesper Lykke.
POWER har i øjeblikket fire varehuse og planlægger ud over åbningen i Randers også etablering i bl.a. Aarhus, Herning og andre byer.