Når efterårsferien melder sig på banen, pyntes Djurs Sommerland med 25.000 græskar, og parken forvandles på alle leder og kanter til en gigantisk halloween-oplevelse for børnefamilierne. Ambitionerne er høje, og alt sættes ind på at levere Danmarks flotteste og bedste halloween-oplevelse til de mange gæster, der besøger Nordens største sommerland i efterårsferien
 
Når Djurs Sommerland fejrer Magisk Halloween i efterårsferien, er der lagt op til en særlig oplevelse, hvor gæsterne møder et helt andet Djurs Sommerland end det, de er vant til. Den ellers så grønne park er, med 25.000 græskar, iklædt orange farver, og overalt summer det af magi, (u)hygge og unikke oplevelser, der kun findes til Magisk Halloween. For eksempel lurer tre meter høje græskarvæsener rundt omkring omgivet af hundredevis af kæmpeedderkopper og raslende skeletter. Den flotte udsmykning vækkes til live af de 300 medarbejdere, der har skiftet sommeruniformen ud med hekse- og græskarkostumer og fantasifuld ansigtsmaling.
”Vi ser frem til for syvende år i træk at fejre Magisk Halloween, der fra starten har været en kæmpe succes. Vores prioritering har været at gå ’all in’ på at levere en omfattende og helstøbt halloween-oplevelse. Det fortsætter vi også med i år, så børnefamilierne kan godt glæde sig,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen.
 
To internationalt udviklede halloween haunted houses – kun i efterårsferien