Kærligheden til Dansk Top og popmusik har han fået ind med modermælken. Forældrene købte gladelig plader med Gustav Winkler og andre dansk top sangere og det faldt hurtigt i Niels Fiskers smag. Han har siden arvet pladesamlingen fra forældrene og det er også dansktop han sætter på anlægget hvis, der skal være fest.
“Jeg synes, det er synd, at denne genre bliver nedgjort på det groveste i dag. Det er som om, hvis man er med her, så kan man ikke blive til noget. Men man skal huske på, at det er en genre, der går langt tilbage, og det er en genre, der kan meget. Og jeg er ikke flov over at sige, at jeg lytter til det”, siger Niels Fisker, som udover radiostemmen også har en sangstemme, som han også bruger ved de lokale revyer i Allingåbro.
Han sprang castingkøen over – dommerpanelet vurderede at Niels Fisker og hans sang “Tilbage tanken går” var egnet til de indledende runder, og han er ikke tilfreds med andet end en finaleplads, for han tror på sig selv
“Og det må man godt. Hvis man er dygtig til det, man laver, hvorfor så skjule det. Det har jeg aldrig forstået”, siger han.
Og han er god til at performe. Han har siden 1988 stået på scenen i revyen i Allingåbro og i år skrev han hele revyen fra ende til anden. Han performer også, når han er i radioen , hvor han er eftermiddagsvært på Radio Alfa, og når han sender live fra en af de mange kampe som Randers FC spiller. Her lever han sig engageret ind i kampen og formidler videre til de mange radiolyttere i det østjyske.
 
Gammel sang
Niels Fiskers sang “Tilbage tanken går”  er egentlig en gammel sang, som hans far hørte i giro 413 for omkring 40 år siden.
“Han kom vist ved et uheld til at optage den. Han optog altid programmet, for at høre det senere. Vi ved ikke hvem der har lavet denne sang, og jeg har spurgt rundt i det danske dansk top miljø lige fra Lis og Per til Kandis og Ole Erling og ingen ved, hvor sangen stammer fra, og ingen ved hvem, der har lavet den. Men jeg har taget den til mig og lavet lidt om på teksten, så den passer til mig. Nu er det min sang”, fortæller Niels Fisker.
Sangen handler om den kærlighed, der går tilbage til familien. Kærligheden til bedsteforældre og kærlighed til forældrene.
“Selvom det er 40 år siden, jeg mistede mine bedste forældre og selvom mine forældre heller ikke er her mere, savner jeg dem. Og det synes jeg godt man må tænke på og mindes. Derfor synes jeg sangen er så god, og derfor vil jeg gerne brede den ud”, siger han.
Niels Fisker bliver akkompagneret af et Allstar band ved showet som allerede er blevet optaget.
“Det er første gang, at jeg står på en scene akkompagneret af et rigtig band. Selvom jeg før har stået på en scene var det helt specielt, og jeg tror på mig selv og bliver skuffet, hvis jeg ikke går videre”, siger han.
 
Cafeteriamusik
Niels Fisker er stor fan af Dansk Top, selvom han også lytter til 80´er musik, da han er barn af 80´erne. Og Dansk Top kan noget, mener han.
“Men Dansk Top bliver mere og mere latterliggjort, og jeg ved ikke hvorfor. Den bliver kaldt cafeteriamusik, tankstationsmusik og suppe, steg og is musik. Jeg kan slet ikke forstå det. Hvis jeg kan gøre noget for at fremme den genre, gør jeg det. Jeg synes, det er synd og skam. For hvad er det vi alle sammen sidder og skråler med på, når vi har fået noget at drikke – det er da “smilende Sussi” og “Himmelhunden””, siger en engageret Niels Fisker.
Han mener selvfølgelig også, at der findes dårlig Dansk Top musik, ligesom der findes dårlig musik i alle genrer.
“Så jeg kan ikke forstå, at det skal latterliggøres sådan og der bliver sagt, at man ikke kan blive til noget, hvis man laver Dansk Top musik”, siger han.
Sangen har han lavet og indspillet til sin afdøde fars ære, og det er også ham, han synger for.
“Det er vores melodi, og det er vores minder, jeg tænker på, når jeg hører sangen”, siger han.
 
Fan af Dansk Top
Niels Fisker er stor fan af Dansk Top ligesom andre er fan af en sanger eller et band.
“Jeg fik denne genre ind med modermælken, så det er lige dele minder og lige dele kærlighed, jeg har til musikken. Det er dog de færreste, der vil indrømme, at de lytter til Dansk Top, men jeg tror at vi alle har en sang, vi godt kan lide. Og mange af de gamle klassikere siger lige så meget i dag som de gjorde, da de kom frem”, fortæller han.
Han vil ikke skamme sig over at lytte til denne genre, og er stolt over at være repræsenteret ved dette års show på DK 4.
Og han har gjort, hvad han kunne for at vise flaget og bliver skuffet, hvis ikke han går videre.
“Jeg er meget ærekær og ambitiøs med det jeg laver, så hvis jeg ryger ud i indledende runde, bliver jeg skuffet”.
Niels Fisker har gennem livet prøvet forskellige fag og har aldrig haft succes med noget.
“Det var ligesom om jeg aldrig helt trængte igennem med det, jeg kunne. Jeg fik aldrig chancen. Men siden jeg kom til at leve af at performe har tingene lykkes for mig. Nu har jeg fundet ud af, at jeg er blandt de bedste, og jeg kan lide at performe, jeg kan lide at lave radio, og jeg kan lide at stå på scenen. Jeg siger ikke, at jeg har en god stemme, men jeg har en stemme, og den bruger jeg. Jeg er i bund og grund entertainer”, siger han beslutsomt.
Men alt kan ske – i sidste ende er det seerne, der har magten til at sende ham videre, derfor har Niels Fisker brug for alle de stemmer han kan få.
“Man kan jo også satse på at ekspertpanelet sender dig videre med et wildcard. For vi ved jo alle hvad der sker med seerstemmerne. Hvis du har en stor omgangskreds, ja så har du større chance for at ryge videre”, siger han.
Niels Fiskers optræden ligger på Youtube.com