Radio ABC arrangerer for første gang Drive In Sommer Bio i Randers Ugen – et koncept som mange sikkert kender fra amerikanske film. Det foregår 13.-17. august

Under filmen sidder man i sin egen bil og får lyden fra filmen gennem bilradioen.

I hele fem dage bliver der vist film på Brotoften i Randers – og der er noget for enhver smag. ABC Drive In Bio bliver skudt i gang søndag 13. august med den danske komedie ’Klassefesten 3 – Dåben’, Mandag finder vi ud af om det er klogt at stjæle fra en tyv, i den hæsblæsende action thriller `Precious Cargo´, tirsdag vises actiondramaet `Deepwater Horizon´, som handler om de tragiske hændelser på dybhavsboreplatformen af samme navn, som eksploderede 20. april 2010. Onsdag står den på den højdramatiske thriller ’Extraction’ med Bruce Willis i hovedrollen og afslutningsvis vises klassikeren ’Grease’ torsdag 17. august.

Ikke afhængig af vejret

Tidligere er det store lærred blevet rejst i Tronholm i Randers, hvor de mange gæster har nydt film siddende på de store græsarealer under åben himmel.  Med det nye koncept kan man stadig nyde en god film i naturskønne omgivelser, få kvalitetstid med venner, familie eller kæresten, men vejrgudernes humør er nu mindre relevant end tidligere.

Pladsen kan rumme 150 biler. For at sikre at der er plads til alle koster det i år 20 kr. pr. bil, hvilket blot skyldes den mere begrænsede kapacitet på pladsen end tidligere. Der er dermed garanti for en plads til din bil.

Radio ABC Drive In Bio kan opleves hver dag fra 13. til 17. august fra klokken 21, lige ved siden af Radio ABC på Brotoften i Randers. Der vil være mulighed for at købe pølser, snacks og drikkevarer på pladsen, men man kan også selv medbringe det hele selv.

Oplev film i en særpræget biograf, hvor en intim stemning og naturskønne omgivelser bringer dig tættere på filmen.

 

Program:

Søndag d. 13. august: ‘Klassefesten 3 – Dåben’
Mandag d. 14. august: ´Precious Cargo’
Tirsdag d. 15. august: ‘Deepwater Horizon’
Onsdag d. 16. august: ’Extraction’
Torsdag d. 17. august: ´Grease´