Den lokale Torben Pape, der åbnede årets bluesfestival,giver koncert, inden Mojo Hands går på scenen fredag 1. september. Mojo Hands har 22 år på bagen

 

22 år har de på bagen, Mojo Hands, der åbner efterårssæsonen 2017 hos Bluesnight Randers. Det internationalt erfarne band er netop nu ved at færdiggøre deres femte album, der tegner til at blive et behageligt møde med en af dansk bluesmusiks stærkeste kvindelige vokalister Zenia Levring Madsen, der de seneste par år har været frontfigur hos Mojo Hands.

De fleste af bandets medlemmer kommer fra Vestjylland, men et par af dem bor dog i København i dag, hvilket har resulteret i, at Mojo Hands har opnået opmærksomhed i hele landet, ligesom bandet har turneret i bl.a. Sverige og Tyskland. Et af Mojo Hands’s album er faktisk optaget live i Falkenberg i Sverige.

Zenia Levring Madsen er som nævnt frontsanger, mens et andet nyere medlem, Bo Møller, spiller guitar. Tangenterne bliver passet af Rasmus Grønborg. Rytmegruppen består af Lars ”Doc” Thomsen på bas og trommeslageren Erik Lodberg, der har været med Mojo Hands gennem alle årene.

Koncerten fredag 1. september på Underværket er den første efter sommerens succes med Randers City Blues Festival, og de frivillige medhjælpere fra festivalen er inviteret med som en anerkendelse af deres indsats i og omkring afviklingen af bluesfestivalen.