Det vakte opsigt, da den daværende Randers HKtræner Morten Arvidsson til håndboldsæsonen 19992000 præsenterede en ny spiller i den randrusianske ligatrup. Det drejede sig om den blot 21årige Tanja Silich, hviderussisk landsholdsspiller og stregspiller i klubben Politechnik Minsk. Hendes flytning til Randers skulle blive starten på noget, der sagtens kan kaldes et menneskeligt eventyr og en sand solstrålehistorie.Det er historien om en pige med stærke hænder. Hænder, der har skaffet hende en indtægt lige siden slutningen af 90’erne og forhåbentlig også kan gøre det fremover, idet Tanja nu er startet med fysiurgisk massage i Randers. Mere om de stærke hænder senere.Allerede i den første sæson i Randers  19992000  spillede Arvidsson sit Randers HKhold i finalen i City Cup, hvor det dog blev til nederlag  2530 ude og 2626 hjemme  for Tanja og holdkammeraterne mod rumænske Rapid Bukarest.Efter sæsonen 20092010 stoppede nu 33årige Tanja Silich i Randers HK. Som vinder af EHF Cup og med sølvmedaljer efter andenpladsen i den danske liga efter nederlag i to DMfinaler mod Viborg HK. Efter 293 kampe – suverænt flest i Randers HKfamilien  for Randers HK og 825 scoringer og et hav af parader i det randrusianske centerforsvar, hvor hun og de stærke hænder for alvor gjorde en forskel.