Når sensommeren kommer snigende, er det, som om Randers pludselig begynder at tænke på at tage en tidlig lur under sine farverige træer. Selvom træerne langsomt begynder at smide sine blade, og dagene bliver kortere, så er der tre, der ikke har fået beskeden: Solen, regnen og vinden.

Lad os håbe, at solen og varmen bliver hos os lidt endnu og har fået beskeden om, at det er sensommer – ikke efterår.

Det er, som om Randers er blevet en scene for en komedieforestilling, hvor naturen og vejret tager hovedrollerne, og vi er publikum, der bare bliver holdt for nar. Heller ikke den gode gamle regel om, at vejret bliver ekstra godt, når eleverne har skolestart, lader til at fungere perfekt her i Randers.

Vi kan stå der med vores t-shirts og lette jakker – klædt på til en sensommeraften – men med en følelse af, at invitationen pludselig ændrer sig til et gysende koldt efterårsbal, der inviterer til sweatre og ild i brændeovnen.

Men nyd det! Nyd dette skønne kaos af efterårsfornemmelser og sommersol, hvor årstiderne ser ud til at have lidt for mange sjove idéer.

Hvem ved? Måske er det netop denne skøre kombination, der gør sensommeren i Randers så uforglemmelig og underholdende.

– Håber solen fik besked…