Brødrene Dahl har netop fået overrakt et bevis på, at virksomheden gør en ekstraordinær indsats i forhold til at hjælpe borgere med særlige udfordringer ind på arbejdsmarkedet. CSR, der står for Corporate Social Responsibility, handler om at tage et socialt ansvar.

»Det har stor betydning, at I tilbyder praktikpladser til de udsatte – enten i CSR-job eller i flexjob-ansættelse – der på sigt udmønter sig i en fastansættelse. Det gør, at de vokser med opgaven og føler, at de bidrager i virksomheden,« fortæller virksomhedskonsulent i Randers Kommune, Peter Gjandrup Møller.

Gennem årene har Brødrene Dahl på sit centrallager ansat en lang række personer på kanten af arbejdsmarkedet. Det kan være med særlige udfordringer som fx fysisk og psykisk sygdom og autisme.

»Det er fantastisk at se, hvordan det at komme i arbejde igen kan løfte et menneske og give meget mere tro på tingene. Naturligvis er det ikke bare noget, man lige gør, men i tæt dialog med Randers Kommune, er vi nået rigtig langt,« siger Lasse Halliday, logistikdirektør i Brødrene Dahl.

Det er 3. gang Brødrene Dahl er blevet hædret for sin indsats med at integrere udsatte ledige på sit centrallager i Randers.

Randers Kommune har i år i alt udpeget 22 lokale virksomheder, der alle modtager CSR-certifikatet. Ud af den pulje vil tre gå videre til finalen om at blive udråbt til årets CSR-virksomhed i kommunen. Det sker til november.

Brødrene Dahl. Pressefoto