Betjente fra Østjyllands Politi aflagde onsdag klokken 10.18 et besøg på en adresse i Randers C efter et tip om, at der skulle være ulovlige stoffer på stedet.

Allerede ved indgangen til lejligheden kunne betjentene lugte hash, og i lejligheden befandt sig to mænd og en kvinde, som alle blev visiteret, inden stedet blev ransaget.

Den 20-årige kvinde, som bor i lejligheden, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da hun vedkendte sig en mindre mængde skunk, som lå fremme.

Derudover lå der i lejligheden en digitalvægt, nogle kontanter og flere salgsposer med hash og skunk, som en 22-årig mand erkendte var hans.

Stoffer og penge blev beslaglagt, og den 22-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Han blev derudover sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han havde en peberspray på sig.

Den tredje person i lejligheden, en 34-årig mand, var yderst utilfreds med politiets tilstedeværelse, og da han råbte skældsord og trusler mod betjentene, blev han anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale og trusler mod en polititjenestemand.

Den 34-årige havde en sportstaske med sig, og da betjentene kiggede i den, fandt de fire kastestjerner, som blev beslaglagt, og den 34-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

50-årig også anholdt for narkosalg

Endnu et tip om narko fik politiet til at rykke ud onsdag. Klokken 13.50 fik en 50-årig mand, der bor på en adresse i Randers, besøg af en patrulje fra Østjyllands Politi

Under betjentenes ransagning af stedet blev der fundet flere salgsposer med amfetamin og en mindre mængde hash.

På den baggrund blev den 50-årige anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.