Danmarksmesteren i landevejscykling, Mattias Skjelmose, der netop har kørt Tour de France, skal køre Hadsten Gade Grand Prix 10. august.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Jeg glæder mig til at konkurrere i Danmarks hårdeste gadeløb. Jeg håber, jeg kan gøre en forskel på Søndergade-stigningen. Det bliver helt sikkert en stor cykelaften i Hadsten,« siger Mattias Skjelmose i en pressemeddelelse.

Til løbet får han selskab af sin holdkammerat på Lidl-Trek Mads Pedersen, der er tidligere verdensmester i landevejsløb.

»Vi er stolte over at have sikret en aftale med Mads Pedersen, og med både Mattias Skjelmose og Mads P. har vi to verdensklasse-cykelryttere i feltet til Hadsten Gade Grand Prix. Uden tvivl er de to blandt Danmarks største cykelstjerner,« siger Anders G. Christensen, der er formand for Hadsten Gade Grand Prix.