”Det er jo efter åbningen, at vi skal til at bevise, at vi godt kan det her – at vi er det store og positive aktiv for byen og regionen”, siger han mindre end tre uger før ”the grand opening” fredag 15. april.Kontoret og forretningen er allerede ved at være på plads i Graceland Randers. Museet er pakket ned i Underværket og venter lige nu på at komme på plads i de nye glasmontrer i kælderen på ”Graceland Randers Vej”. Allerede nu har mere end 300 booket ballroom på 1. salen – der er gang i butikken, selvom stedet endnu ikke har slået dørene op.”Ja, jeg er stresset, men med en god mavefornemmelse. Hvis jeg skal tænke på det her med hjertet, så er jeg rigtig, rigtig glad – næsten euroforisk. Hvis jeg skal bruge hjernen, så er det nu, vi skal til at præsterer. Og den voldsomme interesse der er for stedet – det giver en vis stress. Men jeg ved, vi kan, for vi er rigtig godt forberedt”, siger Henrik Knudsen i et øjebliks stilhed på det nye kontor på 1. salen i Graceland Randers.Udenfor kører stor og mindre maskiner rundt mellem hinanden. De lægger sidste hånd på flisebelægningerne – der bliver plantet træer rundt om den næsten majestætiske bygning – der ligger nabo til et af de mest befærdede vejkryds i Randers.Indenfor på 1. salen er der dog et øjebliks ro. Det er nedenfor det hele foregår lige nu. Lysspottene er ved at blive monteret i museet – forretningsartiklerne er igen ved at finde plads og klar til salg. Henrik selv har også travlt – om lidt gælder det et radiointerview – men i mellemtiden skal han også lige forholde sig til stort og småt.”Men selve åbningen er på plads. Der bliver koncert udenfor – eller mere end slags event, hvor blandt andet Ester Brohus vil give et par numre. Og selvom Suzy Quatro først skal give koncert om aftenen i Ridehuset på Værket, kommer hun også til åbningen, der starter kl. 15.00”, fortæller Henrik Knudsen.Åbningen bliver kun for særligt indbudte – blandt andet den tidligere ambassadør for USA James P. Caine. Men alle kan derimod købe billet til koncerten i Ridehuset – men der er allerede ved at være udsolgt.Lørdag 16. april er der åbent for offentligheden fra kl. 10-18 og om aftenen er der lukket intimkoncert for 200 publikummer – den koncert er udsolgt – det samme er koncerten søndag aften.”Jeg forventer, at der kommer knald på om lørdagen, når vi åbner rigtigt. Men vi er klar til det hele”, siger han med et stort varmt smil.Om Henrik Knudsen får tid til at nyde sit livsværk – det må tiden vise – eller – måske nyder han det allerede på sin helt egen måde midt i alt travlheden.