På et pressemøde søndag bekræftede landstræner Jan Pytlick, at Randers-trioen er blandt de spillere, der efter løn-konflikten med forbundet, har valgt at takke nej til nationalmandskabet.”Jeg vil gerne opfordre Randers-pigerne til at springe på toget igen. Intet er større end det danske landshold – og det at repræsentere de danske farver ved store mesterskaber og OL,” siger Elitechef i Randers Kommune Martin Albertsen i en personlig meddelelse til spillerne.”Det er forkert at boykotte nationalmandskabet på grund af en løn-konflikt. En ulogisk handling, der mest af alt skader jer selv,” siger Elitechefen. “Tag nu og hjælp landstræner Jan Pytlick med at få samlet trådene.””I en tid hvor kvindehåndbolden har trange kår, hjælper en boykot ikke. DHF har i forvejen store udfordringer med at sælge håndbolden og den nuværende situation gør desværre ondt værre. Ved at spille på landsholdet har I langt nemmere ved at påvirke tingenes tilstand. Både på og uden for banen,” siger Martin Albertsen”Husk også på, at Randers er en af Team Danmarks Elitekommuner og at I er forbilleder for de unge talenter, der skal spille guld til byen i fremtiden.”