Randers FC havde mulighed for at tage et kvantespring væk fra den forhadte nedrykningsstreg, men selv om Randers var tæt på scoringer især i første halvleg blev det kun til et enkelt point da SønderjyskE søndag var på besøg på Essex Park Randers.Randers var uden Anders Egholm og Frank Kristensen – og især sidstnævnte var savnet i angrebet hvor både Mikkel Bechmann, Ousmane Sarr og senere Erton Fejzullahu havde det svært mod det traditionen bomstærke sønderjyske betonforsvar.Den ekstra dimension som Frank Kristensen kunne have tilført Randers FC´s offensiv var som nævnt stærkt savnet, men siges skal det at hvis kampen skulle have fundet en vinder så skulle det så afgjort have været hjemmeholdet.Jonas Kamper brændte en direktør godt et kvarter inde i første halvleg da han på en frispilning fra Kasper Lorentzen fandt sig selv helt fri foran gæsternes mål, men Nathan Coe fik med en glimrende parade forhindret Kamper i at bringe sin måltotal op på fem i dette forår.Et hovedstød fra Mikkel Bechmann blev reddet på stregen og også Ousmane Sarr havde muligheden for scoring da han foran buret blev spillet fri af Mikkel Bechmann.Ousmane Sarr var dog så presset i situationen så han hverken fik fart eller retning i skuddet og ved pausefløjtet kunne 6213 tilskuere konstatere at trods overvægt i spil og chancer var der endnu ikke faldet scoring i kampen.Efter sidebyttet havde Ousmane Sarr igen en stor mulighed da bolden fra højre blev dirigeret ind i feltet, men trods så at sige frit skud mod mål lykkedes det alligevel det sønderjyske forsvar at få blokeret det ellers hårde og præcise skud.Mikkel Bechmann kom millimeter for sent på endnu et indlæg fra højre – og mens minutterne skred frem stod det efterhånden klart for de fleste at kampen formentlig ville gå målløs i sin grav.Sønderjyderne havde et par enkelte nærgående skudforsøg samt et kvalificeret hovedstød, men var ellers stort set ufarlige – og så endte det hele altså som det begyndte med 0-0 og pointdeling mellem de to jyske superligamandskaber.I bunden af ligaen er der stort set status quo efter weekendens kampe idet Esbjerg spillede 1-1 mod FCK og AC Horsens og FC Nordsjælland spillede 0-0 i Horsens.Kun AaB må betegnes som taber i weekendens runde da holdet hjemme måtte gå fra banen med et nederlag på 0-1 til OB.Randers FC har et forspring på syv point i forhold til nordjyderne som pt er sidst i superligaen.På lørdag skal Randers FC en tur til Østerbro hvor de danske mestre fra FC København venter i Parken.