De to 15-årige drenge Henry Soares og Lukas Friis Heidemann har begge skrevet under på en kontrakt med Randers FC. De har begge en fortid i Grenaa IF. Det skriver Grenaabladet.

Forsvarsspilleren Lukas Friis Heidemann startede på aspirantholdet i Randers for godt et år siden, og siden sommerferien har han spillet for U15 Ligaholdet. Her har han præsteret så godt, at Randers FC tilbød ham en ungdomskontrakt, som han nu har skrevet under på.

Angriberen Henry Soares siger til Randers FCs hjemmeside, at han glæder sig til at fortsætte sin udvikling i superligaklubben.

»Jeg er rigtig glad for at have skrevet under. Det er en stor klub og har altid været en stor drøm for mig. I bund og grund har jeg aldrig rigtig tænkt, at jeg skulle skrive kontrakt med Randers FC, så det er helt vildt for mig, og jeg er bare rigtig glad,« siger fodboldspilleren.

15-årige Henry Soares, tidligere Grenaa IF-spiller, underskrev forleden sin første professionelle kontrakt. Foto: Randers FC

ceb