Peter Eriksen, hovedformand i Dronningborg Boldklub, havde smidt fløjlshandskerne og sagde tingene rent ud, da han fik hovedrollen på det af SIKR indkaldte breddeidrætsmøde, hvor man skulle diskutere anvendelse af de 2.1 mio kroner, der af Randers Kommune var afsat til breddeidrætten i 2011.De 2.1 mio rækker ikke til Randers-idrætten. Det kan alle se. ”Jeg har opgivet. Efter 20 år som frivillig leder. Vi sidder her og fedter med to mio kroner. Det er latterligt. Jeg gider ikke være her. Nu er det gået for vidt. Vi har aldrig haft så dårlige forhold som nu. Penge fra Randers Kommune? De dækker kun vedligehold. Randers Kommune har udsultet os. Kommunen fortjener bestemt ikke ros. Og SIKR? I har ikke kæmpet nok. I har spillet fallit. I har været alt for pæne i mælet,” var nogle af Peter Eriksens verbale angreb på kommune og idrætssamvirke.Lars Kronborg, SIKR-formand, tog til genmæle.”Vi har kæmpet hårdt for indflydelse efter en periode, hvor politikerne ikke gad snakke med os. Vi har ført kampen for idrætten,” sagde Kronborg.Vorup-lederen Jens Bjørnholt stillede spørgsmålet direkte og uden omsvøb: ”Har SIKR overhovedet noget at skulle have sagt?”Kultur- og fritidschef Anders Høgstrup svarede Vorup-lederen.”Det er politikerne, der tager beslutningerne. SIIR bruges via månedlige møder som sparringspartner for kultur- og fritidsforvaltningen, der så indstiller til politikerne,” lød det fra Høgstrup.Undervejs i debatten havde Lars Kronborg opfordret klubberne til at bruge SIKR.”Kom til os. Slut op. Så går vi til politikerne. Sidst mødte I ikke op,” sagde Kronborg til idrætslederne med henvisning til idrættens manglende opbakning til politisk møde før sidste kommunalvalg.