Konferencier ved åbningen er ingen andre end Graceland Randers Legacy Protector, Jørgen de Mylius. Desuden vil Suzi Quatro, James P. Cain – den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, samt borgmester Henning Jensen Nyhuus også være til stede og vil assistere med at klippe snoren. Åbningsceremonien byder også på et bryllup, hvor en lokal kendis bliver viet. Tulip stiller an med Danmarks største grill og verdensmestrene i Weber-grill vil også være på pletten for at fylde lidt godt og gratis i maverne på de fremmødte. Arrangementet, som alle er velkomne til at deltage i, byder naturligvis også på live musik fra blandt andet Ester Brohus, Peter Viskinde og Henrik Busborg, samt et par udenlandske overraskelser. De særligt indbudte VIP-gæster får mulighed for at træde over dørtærsklen allerede efter ceremonien, men husets døre åbnes først for offentligheden den efterfølgende dag kl. 10 og her vil det være en god idé at komme i god tid. ”Jeg kan slet ikke forstå, at vi er kommet hertil” lyder det fra Henrik, idémanden bag dette sjove projekt. ”Huset overstiger alle mine forventninger. Det er vildt fedt. Det bliver helt vildt at stå foran huset på åbningsdagen og bare vide, at det er nu, det sker.”Dette bliver kulminationen på flere års planlægning og Henrik Knudsen er en glad, men også en utrolig spændt mand.