Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 14.00 en 31-årig mand i grundlovsfor ved Retten i Randers.

Han er blandt andet sigtet for at køre motorcykel uden gyldigt kørekort og for ikke at efterkomme politiets anvisninger, da han forsøgte at flygte fra politiet.
Episoden fandt sted torsdag efter midnat kl. 00.23, hvor en patrulje fra Østjyllands Politi ønskede at bringe en motorcykel til standsning på Århusvej i Randers SØ.
I stedet for at standse, da patruljen tændte for udrykningssignalerne, valgte den 31-årige mandlige motorcyklist at accelerere kraftigt, hvorefter en længerevarende eftersættelse blev sat i gang.
Motorcyklen fortsatte fra Århusvej i høj fart ad Bøsbrovej og Hammelvej, hvor den 31-årige mandlige fører blandt andet flere gange kørte over for rødt lys og venstre om et helleanlæg.
Herefter gik flugten via Grenåvej og Ebeltoftvej i sydgående retning med politiet i hælene, hvor farten flere gange – ifølge politiets registreringer – kom et godt stykke over 200 km/t, hvilket i sig selv betegnes som vanvidskørsel. 
Flere patruljer blev undervejs tilkaldt til eftersættelsen, som fortsatte via Mørke og Hornslet ad Rosenholmvej og efterfølgende ad Løgtenvej inden det gik via Vendehøj, hvor motorcyklen kørte venstre om i en rundkørsel. 
Ved Ole Geislersvej i Hornslet kørte motorcyklen ud over et græsareal, inden patruljen fortsatte til fods og kort tid efter fik anholdt den 31-årige mand med den fornødne magt og ilagt ham håndjern på stedet. 
Alt i alt varede eftersættelsen tolv og et halvt minut og strakte sig over 30 kilometer, inden den 31-årige blev anholdt.
Den 31-årige blev under sin anholdelse fundet i besiddelse af både amfetamin og hash samt skønnet påvirket, hvorfor han også blev sigtet for narkokørsel og besiddelse af narko.