Randers FC mødte op til femte forårsrunde i Parken med status af ubesejret, otte point i fire kampe og et målregnskab på 7-1. Men FC København smadrede den flotte stime og vandt en sikker 3-1-sejr i en kamp, hvor Randers FC-truppen var chanceløs og klart overmatchet.”Drengefodbold….”Sagde Randers FC-træner Ove Christensen om sine spilleres indsats eller rettere mangel på samme mod en flok FCK-mænd, der kørte randrusianerne rundt i manegen i Parken og førte 3-0 efter godt en halv time, hvorefter FCK satte autopiloten til i den resterende del af kampen, men dog inden pausen havde chancer til at score yderligere.Hos Randers FC må man have fået noget at spekulere over. Frank Kristensen, hentet i FC Midtjylland efter salget af Yura Movsisyan, var med i de første to kampe – 4-0 over FC Nordsjælland og 3-1 i Esbjerg. men så blev han skadet. Og så scorede Randers FC ikke i de efterfølgende to kampe – mod Horsens og Sønderjyske – og scorede først, da Ousmane Sarr bagud 0-3 i Parken forleden opfangede en fejlaflevering fra FCK-backen Zdenek Pospech, fik frit løb mod mål og reducerede til 1-3.”Vi har mange offensive kræfter….”Har Ove Christensen sagt gang på gang efter Frank Kristensens skade og har dermed forsøgt at indgyde optimisme og tro på, at Randers FC har noget at skyde med offensivt.Jo, der er da en række offensive kræfter….Men der er forskel på at have offensive kræfter og en angriber/boksspiller eller gerne to af slagsen. Mikkel Beckmann, der er blevet brugt i forreste geled i Frank Kristensens fravær, er ikke og bliver aldrig angriber.Randers FC-anfører Søren Pedersen var ærlig efter nederlaget i Parken: ”Jeg er utrolig skuffet over indsats. Vi kan ikke være vores indsat bekendt…”