Det bliver spændende at se, hvordan Randers FC-direktør Jacob Nielsen og Lyngby-profilen Kim Aabech reagerer, når de mødes søndag i forbindelse med Randers FC’s hjemmekamp i ligaen mod Lyngby.Indtil i fredags havde Randers FC og Aabech en kontrakt – gældende for tre år fra sommeren 2012, men den kontrakt er revet i stykker efter et sagsforløb, der ligner en ren farce kulminerende med, at Aabech kritiserede Randers FC, hvorefter både Randers FC og Aabech rev aftalen i stykker. Et samarbejde blev afbrudt, inden det overhovedet var startet, lød det fra Aabechs advokat Jeppe Stokholm, mens Randers FC var meget tavs i sagen. I weekenden bekræftede direktør Jacob Nielsen så, at kontrakten var revet over. Han ønskede fuldt forståeligt ikke at ansætte en spiller, der tilsyneladende ikke ønskede at spille for Randers FC..Aabech har siden været sat i forbindelse med skifte til Nürnberg i den tyske Bundesliga, men efter al sandsynlighed er han med i Lyngby-bussen og -truppen, der søndag gæster Randers i en ikke betydningsløs kamp. Begge hold har brug for de tre point, og Aabech kan blive manden, der sikrer Lyngby fuldt hus på Essex Park, hvor han efter sigende var lovet en million kroner for at underskrive kontrakten – sign on fee – og derefter i tre år skulle have 160.000 kroner om måneden i løn.