Lad mig starte med at være helt ærlig: Jeg kan super godt forstå de borgere, der lige nu undrer sig over det sparevanvid, der, mens jeg skriver dette, regner ned over velfærdsområderne. For hvorfor i alverden går Socialdemokraterne og SF i byrådet med til det? Jo, svaret er ret ligetil: Løkke og resten af regeringsholdet har lavet en serviceramme, der gør, at vi ikke kan bruge flere penge på velfærd (drift). Det gør også, at vi kan bruge penge på anlæg (byggeri og veje) og således skabe arbejdspladser, fordi det ikke er omfattet af VKO’s velfærdsstop.Det lyder måske som noget politikersnak, men faktisk er det sådan, at vi får en regning fra regeringen på 53 mio. kr., hvis vi ikke holder deres velfærdsstop. Vejen til mere velfærd er derfor at vælge en ny regering, når nu statsminister Løkke snart starter trykker på knappen. Jeg venter spændt på igen at få en reel mulighed for at give borgerne det, de valgte ved kommunevalget: En ordentlig og fair velfærd.