UNICEF By Randers sætter nu i samarbejde med qxl.dk og Månedsmagasinet Momento maleriet på auktion for at støtte børn i den ugandiske provins Karamoja.Her går kun 20 procent af børnene i skole, og børnedødeligheden i provinsen er en af de højeste i verden. Det kan du være med til at ændre på ved at støtte UNICEF By Randers.QXL giver ubeskåret hele indtægten fra salget til de ugandiske børn. Maleriet er blevet til på operatørgangen hos BioCity Randers. Motivet blander fortid og fremtid i et filmhistorisk perspektiv. Fra maleriets øverste venstre hjørne kommer fremtiden i form af det binære talsystem af 1-taller og 0’er. Det er sådan at lagringen af Filmskatte, foregår i en moderne digital verden. I det højre hjørne ses en 35 mm analog filmspole. På den måde er maleriet en simpel transition mellem medier som et billede på overgangen mellem fortid og fremtid.