Stor opfindsomhed bag tiltag der skal skaffe penge til udsatte børn, når Danmarks Indsamlingen finder sted på Værket på lørdag.

KIAN JOHANSEN

Slutspurten er sat ind i forhold til alle de skøre ting som Randers-borgere finder på, for at skaffe penge til udsatte børn under Danmarks Indsamlingen, der i år tv-transmitteres fra Værket i Randers på lørdag.

Skolebørnene løber over en million kroner ind, To Randers FC-spillere lavere egne krus og bortauktionerer dem bort.

Der er blevet skudt på mål på kendte randrusianere, fra elever der spiller på Fodboldlinjen. TV og FOTOS: Kendte stod på mål mod fodboldlinjen

Bagt fastelavnsboller af de kendte fra Bagedysten. TV og Fotos: Da Bagedysten fejrede Daniels fødselsdag

Der er også alt alt fra støttebanko, fællesspisning.

Og troldeløb for de små. Portal, troldehaler og en magisk mission i den gode sags tjeneste: »Hvad tror I, troldekongen har gemt til os?«

Og så slår Håndværksmuseet reb lørdag over middag. Du må gerne hjælpe til. Når man over 40 meter, så doneres der 20.000 kroner. Alt til fordel for udsatte børn rundt om i verden.

Ni vilde auktioner

Og skulle du have lyst til at byde på lidt mere vilde ting, så er der ni auktioner ud over det sædvanlige. Hvad med en Candlelight dinner i Randers Regnskovs kuppel om aftnen, at blive gift på Randers Stadion før en fodboldkamp, en kæmpe fest for 25 på Memphis Mansion, Randers Kammerorkester der spiller for dig og arbejdspladsen, eller bliv dirigent for en dag, med oplæring af orkesterchef David Ridell og med optræden til en offentlig koncert onsdag 16. august.

Auktionerne afsluttes først, når TV-showet er i fuld gang, så du kan stadig nå et bud.