SK Tømrer & Snedker er for andet år i træk nomineret til Årets Håndværker.

Årets Håndværker er en pris, der uddeles i 26 forskellige fagkategorier. Udvælgelsen af finalister er baseret på de anmeldelser, som kunderne gennem året har givet på hjemmesiden anmeld-haandvaerker.dk.

SK Tømrer & Snedker, der holder til nær Hørning i det sydøstlige hjørne af Randers Kommune, er for andet år i træk blandt landets bedst anmeldte håndværkere og er nomineret til prisen i kategorien ”Tømrer 5-9 ansatte”. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Ejer og direktør Søren K. Kristensen er naturligvis glad for nomineringen:

»Vi er stolte af at blive nomineret igen i år, fordi det betyder at vi forsat leverer den bedste service til vores kunder. Når det er en awardpris, vores kunder er med til at nominere os til, betyder det ekstra meget.«

Nomineringen til Årets Håndværker er ikke den eneste hæder, tømrervirksomheden har modtaget på det seneste. SK Tømrer & Snedker har nemlig også modtaget Børsens Gazellepris, der gives til virksomheder, som lever op til en række krav til blandt andet vækst og driftsresultat. Faktisk har de modtaget prisen to gange – både i 2022 og i 2023.

»Vi er stolte af, at vi endnu et år modtager Gazelleprisen. Jeg er stolt af at SK Tømrer & Snedker ApS vækster på den måde, selv igennem udfordrende økonomier. Dette skyldes både vores gode trofaste kunder, deres anbefalinger af os til deres netværk, og ikke mindst de dygtige ansatte, som hver dag går på arbejde og yder deres bedste,« udtaler Søren K. Kristensen.

Virksomheden kan nu se frem til at deltage i det store finaleshow for Årets Håndværker, der finder sted i Cirkusbygningen i København i slutningen af april.