Drengene fra Hornbæk SF’s U10-hold vandt i foråret en turnering, hvor gevinsten var indløb sammen med spillerne fra Tjekkiet og Ukraine i forbindelse med UEFA U21-EM 2011, som i disse dage afvikles i Viborg, Herning, Aalborg og Århus.
Kampen blev spillet søndag på Viborg stadion, og det var en flok spændte fodbolddrenge fra HSF, der drog til Viborg allerede ved frokosttid.
Reglerne fra UEFA gjorde, at der skulle mødes i god tid, og alt skulle gennemgås og øves inden kick off kl. 18, og alt var da også, som det skulle være, da stadionspeakeren præsenterede de to nationer, og drengene med hver sin landsholdsspiller i hånden kunne gå på banen og høre nationalmelodierne.
Det var en flok meget glade og lettede drenge, der efterfølgende satte sig tilrette på tribunen for at se de to hold spille, og efter sidste fløjt gik turen tilbage til Randers med trætte drenge, som helt sikkert har en historie, der er værd at fortælle i skolen, med i bagagen.