Otte lokale boksere i kamp på Nørrevangskolen under lokalt stævne.

Merisa Cepic fra bokseklubben Thor Randers fik en god start på boksekarrieren, da hun debuterede med flot og fortjent pointsejr ved Thors stævne på Nørrevangskolen.

Sejren var en helt perfekt afslutning på dagen – for det var nemlig hendes 16 års fødselsdag. Ligesom Kenneth Jensens – hendes sekundant og træner – kunne fejre 46 års fødselsdag.

Merisa Cepic (tv.) vandt en pointsejr i debutkampen på sin 16 års fødselsdag. Indsendt foto

Det skete på stævnedagen, hvor Bokseklubben BK Thor igen trak det store læs og noterede sig for endnu en succes, da man inviterede til stævne på Nørrevangskolen, hvor det igen blev bevist, at det randrusianske boksepublikum er trofast og møder op, når BK Thor kalder til fest og show.

Og show og fest var der atter ved sæsonens andet stævne, der talte hele 14 kampe, men desværre kun otte med randrusiansk deltagelse – og det er altså mere interessant at se lokale boksere end et opgør mellem en nord- og vestjyde.

BK Thor stillede selv med seks boksere, mens Combat Boxing og Randers Bokse- og Motionsklub hver var repræsenteret af en enkelt bokser.

»Vi havde gerne lavet flere kampe med Randers-boksere, men to af vore blev syge op til stævne og det lykkedes desværre ikke at få matchet yderligere to fra Randers Bokse og Motionsklub,« siger den store motor i stævnearrangementet, Kenneth Jensen, formand og meget andet i BK Thor.

Han havde håbet at kunne præsentere Randers Bokse og Motionsklub’s jyske elitemester i letmellemvægt, Gabriel Skorupski, for et talstærkt publikum, men det lykkedes ikke, fordi Gabriel og Randers Bokse og Motionsklub havde disponeret anderledes i weekenden, hvor de fire randrusianske klubber samarbejdede om fælles stævne på Nørrevangskolen, der også bliver rammen om næste stævne i oktober.