Førsteplads i opspil i oprykningsspil fra 1. division gav billet til landets bedste række i tre-bande carambole. 

Randers Billard Klub af 1958 er tilbage i landets bedste række i tre-bande carambole.

Med sejr 6-2 over Slagelse fra 1. division øst og 4-4 mod Albertslund, i denne sæson nr. syv i elitedivisionen, snuppede Randers-holdet førstepladsen i oprykningsspillet, hvor det ikke var med i beregningerne, at førstemand Tonny Carlsen skulle tabe, men det gjorde han, og det gjorde andenmand Flemming Hansen også, og så var det da godt, at tredje- og fjerdemand henholdsvis Michael Carlsen og Kim Mortensen vandt sikre sejre og dermed sikrede 4-4 som slutfacit.

Mod Albertslund tabte Flemming Hansen igen, mens Tonny Carlsen vandt sikkert.

Til den sidste og afgørende kamp overlod Michael Carlsen og Kim Mortensen pladserne som tredje- og fjerdemand til veteranerne Flemming Gross og formand Johnny Søgård.

Det var der ikke problemer med, og både Gross og Søgård vandt sikre sejre.

»Det var fornemt af Michael og Kim at overlade deres pladser til Flemming og mig. Nej der var ikke noget hasarderet ved at ændre. Michael og Kim foreslog selv, at vi skulle ændre på holdet og sagde, at vi gamle sagtens kunne klare den opgave, og det kunne vi,« sagde en tilfreds formand Søgård efter sejren.

Håber på forstærkning

I næste sæson bliver det sværere, og derfor håber man i RBK 1958 på tilgang.

»Thomas Andersen, der er Randers-dreng, men i de seneste år har repræsenterer Varde og er blandt landets allerbedste, har jo en fortid hos os, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi gerne ser han komme hjem,« siger Johnny Søgård.

»Glipper det med Thomas, må vi se os om efter anden forstærkning. Lykkes vi med at få tilført en elitespiller til vores trup, går vi efter første- eller andenpladsen i elitedivisionen næste sæson – og så går vi som tidligere meldt ud efter at komme ud i Europa og spille Europa Cup.«