Rüstem Basel er Bauhaus i Randers’ nye varehuschef. Den 31-årige har allerede fejret 10-års-jubilæum i Bauhaus.

Det skriver Bauhaus i en pressemeddelelse.

Allerede i sit første job opdagede Rüstem Basel, at salg lige var ham, og da han samtidig kan lide at bruge sine hænder, var det oplagt at blive elev i Bauhaus.

»Jeg elsker salg og har lært rigtig meget ved at have arbejdet i alle afdelinger i varehuset. Men jeg trives også med faglige og personlige udfordringer, og det har jeg fået på min rejse som både salgsleder, afdelingsleder og souschef. Derfor føler jeg mig godt rustet til jobbet som varehuschef,« forklarer Rüstem Basel, der tidligere har arbejdet i Bauhaus i Viby og i Tilst.

Nu gælder det Randers, og Rüstem Basel lægger ikke skjul på, at han har store ambitioner for byens største varehus med fem specialafdelinger og hele 120.000 varenumre.

»Jeg er trukket i arbejdstøjet og vil arbejde for, at mine kolleger trives, og at kunderne får en sublim service. At gøre kolleger og kunder glade giver mig et kick og inspirerer mig til at sætte endnu højere mål,« fortæller Rüstem Basel i pressemeddelelsen.

Rüstem Basel har ikke tænkt sig at sidde dagen lang bag en computer på kontoret. Han vil tværtimod meget ofte være synlig i butikken for at tale med kunderne.

»Jeg er meget nede på jorden og ser mig som en god gammeldags købmand, der kender kunderne og giver dem et godt råd og et smil med på vejen,« siger Rüstem Basel.