Far og søn tramper mange kilometer på landevejene hver uge. Ulrich Müller cykler 250 kilometer om ugen, fordi han træner til et af Europas hårdeste motionscykelløb “La Marmotte”, der cykles den 2. juli med mål på toppen af Alpe D’Huez, og Arthur Müller cykler 100-150 kilometer om ugen.Arthur Müller fylder 74 år i august, og han har tænkt sig at fortsætte med at træde i pedalerne:”Jeg elsker farten ned ad bakkerne og planlægger alle mine cykelture, så jeg altid har medvind hjemad. Jeg kommer fra landet, og cykelturene giver mig mulighed for at holde øje med afgrøderne på markerne og se de flotte vindmøller. Det er en nydelse, og desuden giver det mig en super kondition,” siger Arthur Müller.Hans gode kondition reddede ifølge lægerne hans liv, da han for et par år siden var ude for en ulykke og havnede på intensiv-afdelingen på hospitalet,””Havde det ikke været for min gode form, sad jeg her ikke i dag. Så jeg fortsætter selvfølgelig med at træde i pedalerne,” siger Arthur Müller.