Efter blot en halvsæson i serie 2 efter nedrykningen i efteråret 2010 er DB – Dronningborg Boldklub – tilbage i serie 1 i fodbold, hvor DB’erne efter ferien bliver matchet med bl.a. Kristrup, der måtte se bysbørnene fra Hornbæk SF snuppe oprykningen til jyllandsserien.DB kunne selv afgøre det hele med sejr i sidste runde mod Hinnerup, men den kamp blev aldeles ligegyldig, da DB’ernes eneste konkurrent til oprykning, Nørager, i sidste runde og et par timer før DB-Hinnerup spillede 0-0 i Hadsten. Derefter var DB-kampen mod Hinnerup ren paradekørsel, der endte med en DB-sejr på 4-3.DB’erne tabte blot to af 14 kampe. Efter status som ubesejret i de første 10 runder blev det nederlag 1-2 i Hinnerup og 0-2 ude mod Freja, men i sidste ende blev oprykningen alligevel kørt i hus.I DB udtrykte træner Tonni Andersen inden sæsonstart tvivl omkring spillernes fysik og var usikker på, om de havde hår nok på rystet. Fysikken var i orden, hår var der nok af, og spillerne, mange nye i forhold til truppen, der forlod serie 1 i november, fik vist, at de virkelig vil slås for DB-trøjen.Formand Rene Bauer er imponeret over spillernes fysiske formåen.- Tonni har bragt dem i kanonform. De er fysisk meget stærke. Det så vi, da det lykkedes spillerne at give Tonni den obligatoriske lufttur….Mens DB’erne kunne juble, var der hængemuler hos Freja på Viborgvej.Randers Freja fik nemlig et meget skuffende punktum på foråret 2011.Freja-holdet i serie 2 kunne redde skindet i sidste runde, hvis Langå ikke fik point mod HEI. Men det gjorde Langå med en 2-0-sejr, og så var Freja-sejren over Kolind/Perstrup ligegyldig og værdiløs.Engang for efterhånden mange år siden havde Randers Freja hold i de tre bedste rækker – 1. division, Danmarksserien og Jyllandsserien. Nu har Randers FC hold i landets næstbedste række 1. division, FC/Freja har hold i Danmarksserien, mens Freja er med i serie 3 og serie 4 efter to nedrykninger til seniorafdelingens to hold i dette forår.