Oversvømmede kældre og veje kan endnu en gang blive resultatet af dagens vejr. DMI har fredag morgen udsendt et varsel om kraftig regn, der rammer store dele af landet i dag.Der er varsel om kraftig regn for Syd- og Sønderjylland, Østjylland samt Midtjylland, og DMI forventer, at der kan falder op til 30 millimeter regn flere steder. Regn breder sig i formiddag sydfra til hele landet. Regnen bliver til dels kraftig og stedvis måske også med torden. I løbet af eftermiddagen klarer det op fra sydvest med nogen sol, og temperaturerne vil ligge mellem 17 og 22 grader, fortæller DMI.Det bliver Nordsjælland og Bornholm, der slipper billigst fra dagens uvejr. I Nordsjælland vil der kun falde omkring fem millimeter regn, mens bornholmerne slipper med et par millimeter nedbør.Så meget regn falder der i dit område i dag (kilde DMI):Nordjylland: 15 mm.Midt- og Vestjylland: 4 mm.Østjylland: 30 mm.Syd- og Sønderjylland: 20 mm.Fyn: 30 mm.Vest- og Sydsjællandsamt Lolland-Falster: 24 mm.København og Nordsjælland: 5 mm.Bornholm: 2 mm.Klik her og se vejrudsigten fra DMI