Misforståelsen opstod, hvis man søgte efter virksomheden på Google Maps, da man her fik den gamle adresse oplyst og fik vist billeder af en bygning, som nu er revet ned. Mange folk troede derfor ikke, at der var renseri i Randers mere.”Men Bondorph´s lever i bedste velgående”, siger direktør og ejer af Bondorph´s Renseri Palle Damborg.Til daglig driver han renseriet med sin kone Marna og deres to døtre Marlene og Tina. Virksomheden flyttede til nye og moderne lokaler for to år siden, fordi de gamle lokaler var blevet for små, og de ville gerne modernisere det hele. I dag besidder virksomheden den nyeste teknologi indenfor vaske- og renserimaskiner – og det er oven i købet miljøvenligt.Nyeste indkøb er en Smartex vaskemaskine, som Palle Damborg er meget stolt af. Den spuler sæbe og vand hen over tekstilerne inde i maskinen, i stedet for at tøjet ligger og skvulper i vand. Det er mere skånsomt, og tøjet bliver renere på denne måde.