Din Avis har besøgt fire børn og en mor på Randers Krisecenter. De ønsker alle at være anonyme, men redaktionen er bekendt med deres rigtige navne. Vi fik en snak om, hvordan rygsækken og de ting, der er i den, gør dem glade.Form, farve og indhold varierer efter alder og køn, men fælles er, at den rummer praktiske fornødenheder som tandbørste, kam og lidt og den indeholder legetøj i form af for eksempel Lego, bøger, en dagbog og en bamse.Men det er forskelligt hvad der vækker mest glæde hos børnene. Men hos mor, som har boet på Randers Krisecenter nu i snart tre måneder, var det heller ikke så meget indholdet, som det, at hendes børn fik en ting, da de kom:”Det var en stor positiv overraskelse for mine børn. Det vendte lige hele situationen for dem, da vi kom. At de lige skulle kigge taskerne igennem, for at se, hvad der lå i dem”, fortæller mor, der havde haft en lang tur til krisecentret med sine børn.”Vi kom sent og selvom de var trætte var det dejligt med overraskelsen, det var nok til lige at tage presset på mig”, siger hun og smiler forsigtigt.Hun er også glad for at børnene bliver husket, selvom de er i en situation, hvor de må opgive alt – selv deres sovedyr som måske ligger alene tilbage i hjemmet som de ikke kommer tilbage til.”Det er jo også svært som mor, at skulle trøste dit barn, samtidig med at du selv er presset. Men det vigtigste er dit barn – det vil det altid være”, siger mor.”Det er fuldstændig lige meget med dig selv, det er dit barn det handler om – og jeg synes at indholdet dækker fuldt ud det behov børnene har. Men bare det at de får noget synes jeg er helt vildt flot”, siger mor.