På Carlslund Plantage i Randers har man siden 1982 fremstillet juletræer af høj kvalitet med henblik på eksport og salg direkte fra gårdspladsen. Men nu vil Carlslund Plantage også gerne tilbyde foreninger at købe nogle af disse kvalitetstræer billigt, så foreningerne kan skabe deres eget overskud ved juletræssalg
 
På Carlslund Plantage bestræber man sig på at levere træer af høj kvalitet, og de bliver passet og formklippet hele året, så de kan fældes med den optimale facon. På plantagen bliver der udelukkende produceret Nordmanns juletræer af den simple grund, at de holder bedst, når de kommer indenfor til jul.
Træerne bliver ikke fældet før der er brug for dem, hvilket sikrer, at træerne, der sælges, altid er friske.
Siden 1982 har Carlslund Plantage udelukkende fremstillet juletræer til eksport samt salg på gårdspladsen, men nu vil indehaveren Jørgen Glud gerne udvide salget, så de flotte træer kommer andre folk i Randers til gode, som måske ikke er vant til at køre ud til plantager og købe eller fælde deres eget juletræ.
“Vi vil gerne gøre noget socialt for folk i lokalområdet,” fortæller Jørgen Glud og fortsætter:
“Og derfor tilbyder vi nu, at foreninger – for eksempel sportsforeninger – kan købe træer hos os til en fordelagtig pris og sælge dem videre i eget regi. På denne måde kan foreningerne samle ind til fodboldrejser, foreningsture, arrangementer, eller hvad man nu lige ønsker at samle ind til i den pågældende forening.”
 
Høj kvalitet til foreningerne
Foreningerne kan være sikre på, at selvom de får træerne til en god pris, så er der ikke blevet slækket på kravene til kvaliteten. De er stadig af den høje standard, som man netop er kendt for på Carlslund Plantage.
“Vi ønsker, at folk kan få pæne kvalitets-juletræer med hjem til stuen, selvom de ikke har råd til at betale flere hundrede kroner for et træ. Dette vil vi gerne støtte op om, og derfor giver vi nu foreningerne mulighed for at købe træerne gennem os,” siger Jørgen Glud.
Man kan dog stadig købe Nordmanns juletræer direkte fra gårdspladsen på Carlslund Plantage. Her vil der også løbende være arrangementer som Open by Night, privat guidede ture, og julehygge. Desuden kan man besøge to ægte rensdyr på plantagen, Rudolf og Robbie.