Ungdomskultur står på programmet når unge mennesker fra Kaosambassaden indtager Jens Otto Krags Plads. De opstiller et midlertidigt rum i form af Randers Kommunes MoKoKo-container midt på pladsen. Der er gratis adgang i containeren for alle, og Kaosambassaden lover, at der er noget for enhver smag.
”Vores unge mennesker er altid meget kreative, denne gang leverer de både flere forskellige koncerter, en udstilling og workshops. Vi vil gerne vise, hvad de unge laver. Forhåbentlig bliver flere interesseret i at lave ungdomskultur og blive en del af Kaosambassaden,” siger Torben Møhlenberg, der er ansat på Kaosambassaden.
 
Vilde med containerens rå udtryk
Ungdomskultur fortjener en plads i bybilledet, det mener de unge på Kaosambassaden. De nyder at lave kunst og kultur, og særligt at vise det frem. Containeren skaber opmærksomhed og giver en særlig stemning, der ikke er set i den kombination før.
”Jeg er glad for at være med til at udbrede ungdomskultur. Jeg håber, der kommer mange ned og ser de forskellige arrangementer. Alle kan være med, både unge og gamle,” siger Jonas Horn. Han og musicalgruppen Bredgade viser et lille udsnit af deres forestilling.
Det er en bred vifte af ungdomskultur, man kan opleve i containeren. Tegneren og billedkunstneren, Thomas Stoltz udstiller nogle helt nye værker. Samtidig kan man deltage i en perleworkshop eller lytte til en julekoncert.
”Udstillingen er en milepæl for mig. Jeg har arbejdet på de her tegninger i meget lang tid. Jeg vidste, at jeg skulle udstille dem, bare ikke hvornår. Containeren, lyset og cyklen indeni gør, at det hele bliver så fedt,” siger Thomas Stoltz.